PostHeaderIcon Nu är jag utbildad pistmaskinist..

Ja i alla fall för att köra i vår backe. Fint va? Nypistad av mig!

Följ Peter direkt i din mobiltelefon

2 Responses to “Nu är jag utbildad pistmaskinist..”

  • Peter says:

    Ojämnt!!! Det är ju kanonslätt…:-) Nja du har nog rätt, lite jämnare kunde det nog bli, men lite bättre än vad det var innan jag började är det i alla fall…

  • Christel says:

    Ser bra ut men för mitt otränade öga ser det lite ojämt ut.:)

Übersetzen – Translate
Sök på blaschke.nu
Arkiv
Slumpade bilder från blaschke.nu
På väg in i kyrkan img_3742 Överdelen av backen Kvällsunderhållning Vy över regnskogen På väg mot Universitetet NUR med minibusstaxi, Toyota Hiace, i Sverige är det max nio personer i dem, här var vi 19 personer... Berit framför Gedächtniskirche Mingel vid pappas urnsättning
Vädret i Karlskrona

Vädret Karlskrona